Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu derunin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne gerçek panik pas kolu bulunmasıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen örgülabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve alan kaybının elan az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları organize olarak strüktürlmalıdır. Bapnın iyi çalışmasını hazırlamak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı yangın kapısı tahliyeleri destekler.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli elleme ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra eder artışını getirmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

özge bir şgeri ise bapların tamamıyla engelsiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve yalınlık şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page